Reserveer online ››
en ontvang 10% korting!*

Supcentre Almere

Stand Up Paddling is jezelf staand voortbewegen over het water op een grote surfplank met een lange peddel. Iedereen kan Suppen, jong, oud, man of vrouw.   En de kids? Die zet je gewoon voorop. Almere is met al haar grachten, sloten, kanalen, meren en waterrijke natuurgebieden een mooie stad om op een Supboard te ontdekken. Het is gezellig om met het gezin te doen, als uitje met vrienden of vriendinnen, of om gewoon lekker in je eentje een tour te maken door de grachten van Almere. Je kunt 1,5 uur suppen en kiezen uit diverse routes die wij voor je hebben uitgezocht. De prijs bedraagt €10,00 p.p. Een wetsuit kun je huren voor €5,00 p.p. 

Wat heb je nodig?

Alles wat je nodig hebt om te gaan Suppen is een board, een peddel en eventueel een wetsuit (voor als het kouder is). Voor de veiligheid kun je een zwemvest dragen.

Verhuur

In Almere terecht voor Suppen en de verhuur van Supboards. De boards en wetsuits kan je huren per 1 1/2uur, dagdeel of dag. Reserveren uitsluitend online.

Kinderfeestjes en tochten

Ook voor kinder- en vrijgezellenfeestjes zijn er vol op mogelijkheden, denk daar bij aan wedstrijden en balsporten. Geregeld worden er door Supcentre Almere stads- en recreatie tochten georganiseerd.

De kinderen gaan met elkaar een SUPbattle aan of maken een tourtje onder begeleiding van een instructeur. Natuurlijk wordt het lachen, gieren en brullen, want droog zullen ze niet blijven! Zelfs met regen hebben ze de grootste lol want nat worden ze toch wel. Een kinderfeestje duurt 1 uur. Ouders kunnen ondertussen leuke foto's maken. De prijs draagt €17,50 per kind. Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers zijn mogelijk

 

Suppen-almere